دستور طرز تهیه قلیه ماهی مجلسی با طعمی فوق العاده خوشمزه
نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه قلیه ماهی را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید
ماهی :•: 2 کیلوگرم
(از نوع ماهی های شیر ، سنگسر ، هامور یا شوریده)
پیاز متوسط :•: 3 تا 4 عدد
گشنیز :•: 1 کیلو گرم
شنبلیله :•: 250 گرم
تمبر هندی :•: 200 گرم
زردچوبه :•: 2 قاشق مرباخوری
فلفل قرمز کوبیده شده :•: به مقدار لازم
سیر :•: 1 بوته
روغن :•: 200 گرم
برای تهیه قلیه ماهی ابتدا سبزی را پس از تمیز کردن شسته در آبکش میریزیم تا آب آن برود؛ بعد آنرا ریز خرد میکنیم.
پیاز را خرد کرده با روغن سرخ میکنیم تا طلایی شود. سیر را میکوبیم و در پیاز میریزیم.
سبزی قلیه ماهی را نیز به آن اضافه کرده، میگذاریم آب آن تبخیر و کمی سرخ شود.
ماهی را تکه کرده با 1 استکان آب و کمی نمک میگذاریم در حرارت ملایم بپزد. پوست آن را میگیریم و به قطعات درشت خرد کرده در سبزی میریزیم.
تمبر هندی را در 2/1 لیوان آب جوش خیس میکنیم و در پارچه نازکی ریخته،شیره آن را میگیریم و آن را به سبزی و ماهی اضافه میکنیم؛
زردچوبه و کمی نمک به آن زده مخلوط مینماییم. تمام مواد را همراه با یکدیگر،کمی سرخ میکنیم؛2 تا 3 لیوان آب در قلیه ماهی میریزیم
و در حرارت ملایم قرار میدهیم تا خورش قلیه ماهی آهسته بجوشد و جا بیفتد. در اواخر طبخ ترشی و نمک آن را اندازه میکنیم
دستور طرز تهیه قلیه ماهی مجلسی با طعمی فوق العاده خوشمزه
:: بازدید از این مطلب : 391
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0